WIJK AAN ZEE – Op zondag 1 december om 12:00 uur speelt Floor Wittink in het Badgastenkerkje de voorstelling Misschien wisten zij alles. Een concert met verhalen van Toon Tellegen en muziek van onder meer Schubert, Bach en Ravel. Floor Wittink speelt piano en saxofoon en vertelt. Misschien wisten zij alles is voor volwassenen gemaakt en ook geschikt als familieconcert. De muziek en vertellingen vormen een subtiele eenheid, die kan ontroeren, verrassen en waarbij je heerlijk kunt wegdromen.

Reserveren niet nodig. Vrij toegankelijk. Inloop vanaf 11:30. Een financiële bijdrage naar draagkracht is wenselijk.

Programma Misschien wisten zij alles

Floor Wittink

Floor Wittink haalde in  2002  haar masterdiploma klassiek saxofoon. Na haar studie speelde zij in vele projecten, van kamermuziek, symfonische muziek tot muziektheater. Speelde o.a. met het Esquire saxofoonkwartet, het Rotterdam Philharmonisch orkest, Holland Opera, de band Jafhaa en verschillende pianisten.

In 2015 richtte zij de Saxschool Utrecht Leidsche Rijn op om haar visie op muziekonderwijs vormt te kunnen geven. Een ander initiatief van Floor is ‘Spelen vanuit je hart’ dat een platform is met tips en workshops voor amateur musici, docenten, ensembles en orkesten om de muziek en het spelen beter te begrijpen en om te kunnen spelen vanuit gevoel. Aangezien ademhaling de schakel is tussen lichaam en gevoel geeft Floor ook workshops Optimale ademhaling voor blazers.

Toon Tellegen (Brielle 1941) is een Nederlandse schrijver, arts en dichter die vooral bekend is om zijn amusante, bizarre en filosofische verhalen rond de mier en de eekhoorn. De schrijver heeft laten weten deze voorstelling een warm hart toe te dragen.