WIJK AAN ZEE – Op zondag 8 september om 12:00 speelt Donna Musica in het Badgastenkerkje ‘Peter én… de Moldau!‘ Deze voorstelling is een feestelijke en spannende mogelijkheid voor kids en volwassenen om samen van klassieke muziek te genieten.
Ook zonder kind (of zonder volwassene) ben je van harte welkom!

Muzikanten en vertelster van ‘Peter en De Moldau’.

Violiste Sandra Kox, celliste Evelien Dubbeldam, pianist Hendrik-Jan Bosma en vertelster Carien van Opstal brengen dierenverhalen en muzikale sprookjes tot leven rond twee bekende muziekstukken Peter en de Wolf van Prokovjev en de Moldau van Smetana. Dit alles in een eigen bewerking van Hendrik-Jan Bosma voor piano, cello, viool en verteller.

Toegang vrij. De muzikanten, de vertelster en het Badgastenkerkje geven alles, inclusief de koffie en thee gratis weg. In vertrouwen. Met een vrijwillige bijdrage na afloop kun je bijdragen aan de voortgang. Inloop vanaf 11.30.

Op een dag af precies een jaar geleden  speelde Donna Musica in het Badgastenkerkje met zanger/componist Rob van der Plas, in een programma waarbij zijn liedjes verweven waren met het muziekstuk Peer Gynt van Edvard Grieg.

In april j.l. maakten Donna Musica, JP van der Meij, Ab Winkel en Saskia Dommisse een opname en videoclip van Auke Hofstra’s lied De Zee: https://www.j-p.nl/2019/04/nieuwe-opname-zeelied-auke-hofstra/