Op donderdag 20 juni speelt WaZ3 live in Cafe Acoustique vanuit Cafe Lokaal in Heemskerk. Aanvang programma: 20:00 uur. Presentatie: Jos van Heerden en Mathijs Zerr. Het optreden is te beluisteren via Heemskerk FM http://www.heemskerk.fm/luister/

 

Aankondiging op de website van Heemkerk FM:

“WaZ3 Is de afkorting van Wijk aan Zee 3. Een driemansformatie van de bekende Wijk aan Zee-er Jan-Paul van der Meij. Samen met Ab Winkel op gitaar en Saskia Dommisie op percussie zingen zij de sterren van de hemel. Met mooie liedjes zoals Engel en de Dorpstamtam. Op speciaal verzoek van onze presentator Jos van Heerden ( waar Jan-Paul in een grijs verleden nog op zijn bruiloft heeft gespeeld ) komt hij bij ons in Cafe Lokaal zijn kunsten vertonen. Ook omdat binnenkort hun nieuwe CD “Onbewaakt Moment”, uitkomt ! Wij zijn zeer vereerd dat op de laatste uitzending van dit seizoen WaZ3 onze gast is.”

In hetzelfde programma ook te gast zijn The Ennrons. Een guitar duo uit Haarlem met roots in Groot Britannie. Bernard en Ronald spelen en schrijven hun eigen liedjes en spelen af en toe een cover geheel naar eigen stijl. Bernard heeft roots in Schotland en Ierland en heeft zelfs gespeeld in een band in de USA. Ronald heeft overal gespeeld; van hard rock tot aan bruiloftsmuziek. Zij vonden elkaar in de akoestische liedjes en hun stijl is het best te omschrijven als americana met een popsound. 

‘Café Acoustique’: donderdag 20 juni 2019 in Café Lokaal in de A. Verherenstraat 5 te Heemskerk, aanvang 20.00 uur, optredens van v.a. 20.45 uur. Live op Heemskerk Fm : 107.4 via de ether in de IJmond, op 104.5 via de kabel, op radiokanaal 917 van ziggo via de TV of via internet( www.heemskerk.fm/luister). Ook worden TV opnames gemaakt die later op You tube en op het RTV kanaal van Heemskerk FM terug te vinden zijn. Aanmelden voor een optreden: paulbogersAziggo.nl.

http://www.heemskerk.fm/luister/