Op zondag 30 juni om 12 uur is de presentatie van de nieuwe cd Onbewaakt Moment van WaZ3 in het Badgastenkerkje. Alle mensen die mentaal, instrumentaal, vocaal of op een andere manier hebben bijgedragen zijn uitgenodigd. Zij krijgen natuurlijk allemaal een exemplaar. Familie, vrienden en belangstellenden zijn ook van harte uitgenodigd bij de feestelijke presentatie. Samen met diverse vrienden wordt gezorgd voor verse koffie, thee, water met een fris smaakje en voor de kids is er koude chocomel. Ab Winkel, Saskia Dommisse en Jan-Paul van der Meij zullen een aantal liedjes van de cd live spelen.
Inloop vanaf 11:30, toegang vrij. De cd is te koop voor 10 euro

Op de cd zijn muzikale bijdragen te beluisteren van o.a. Rob van der Klooster, Auke Hofstra, Fred Westra, Jos Molenaar, David van Aalderen, Ralph Rousseau, Bob Fosko, Donna Musica, Debora Vollebregt, Lut Luttik, Mariëtte van Soest, Merei Dekker, Burt van der Meij, Menno Veenendaal, Daan Nieboer, Karen Kal, koor WazManK.