In de uitzending van zondag 26 mei is WaZ3 live te horen in het radioprogramma Countdown cafe gepresenteerd door Kees Baars op RTVNH. Het hele programma is te beluisteren via: https://www.nhradio.nl/programma/countdown-cafe/Hieronder is de videoregistratie te zien die RTVNH maakte bij Countdown van het lied Wilde Marjolijn van de cd Onbewaakt moment die 30 juni verschijnt.
Mixage van het concertje: Sjoerd van den Broek.

WaZ3 – 'Wilde Marjolein'' LIVE @ Countdown Café

WaZ3 – de naam geeft het al aan – komt uit Wijk aan Zee en maakt mooie Nederlandstalige liedjes. In Countdown Café hoor je onder meer 'Wilde Marjolein'.Kees Baars presenteert iedere zondag van 19-21 uur het legendarische programma Countdown Café op NH Radio. De opnames zijn op dinsdagavond in Q-Factory Amsterdam. Filmed by NH Media.

Geplaatst door Countdown Café op Zondag 26 mei 2019