WIJK AAN ZEE – Op zondag 10 juni zijn Piet Visser (gitaar)  en Wout Folmer (bas) in het Badgastenkerkje: heerlijk genieten van akoestische muziek gespeeld door twee  markante maestro’s op de gitaar.   Wout en Piet spelen  instrumentale semi geïmproviseerde thema’s.

Plaats reserveren voor Wout en Piet 10 juni

Wout Folmer en Piet Visser in Piet’s gitaarwerkplaats in Egmond

Wout Folmer baste in tal van bands waaronder Boystown, Roberto Jacketti, Double- Use, Wieb Zigtema, Hurryman en de Piet Visserband. Geliefd zijn zijn specifieke licks op de fretloze bas. Daarnaast is Wout een begenadigd fotograaf Piet Visser repareert, onderhoudt en bouwt gitaren.  Zijn werkplaats, een piepklein schuurtje in Egmond aan Zee, is een begrip voor vele gitaristen  binnen- en buiten Noord Holland.

Programma zondag 10 juni

11:15: (optioneel) korte wandeling in de duinen achter het kerkje.
11: 45 inloop
12:00 Wout en Piet
12:20  Koffie, thee en ontmoeting
12:50  Wout en Piet
13:10

Toegevoegd 15 juni:

De  brownie

De muziek van Piet en Wout klonk zowel verbluffend als ontspannend, meditatief. De melodiën en akkoorden reeksen liggen niet voor de hand en toch heel prettig in het gehoor.  Het voetenwerk van de Noordhollandse gitaarmaestro’s dat ook te zien is in de video hieronder zorgde voor een toegevoegde waarde. Omdat er diverse gitaristen en gitaarliefhebbers waren gekomen was het optreden ook een ontmoeten van oude bekenden waarvan sommiggen elkaar al lang niet gezien hadden. In de pauze werd gesmuld van de  chocoladebrownie-taart die Sas voor deze middag had gemaakt. Een bezoeker wiens gezondheid veel baat heeft bij  glutenvrij eten kon weereens volop lekker eten van deze met frambozen en duinbloemetjes versierde  brownie  op basis van courgette.