Klankbad in grote klankschaal

WIJK AAN ZEE – Op zondag 17 juni is er een klankschalenconcert in het Badgastenkerkje. Het luisteren naar klankschalen wordt  ervaren als een weldaad. Een moment van rust en ontspanning.  Stoelen zijn aanwezig. Liggend luisteren bevordert de beleving. Neem een matje en evt. kussentje mee als je  tijdens het concert wilt liggen.

Voorafgaand aan het concert is er de mogelijkheid om een klankbad te ervaren, met je voeten in een grote klankschaal. Het klankschalenconcert wordt ingeluid met belletjes en pianospel. Ook zullen ting/sha, zang, gong en rainstick klinken.

Plaats reserveren klankschalenconcert 17 juni

Programma zondag 17 juni

11:15 Inloop
11:30 Klankbad
12:00  Klankschalenconcert
13:00  (+/-) Koffie, thee, koek en ontmoeting
Deelname: vrijwillige bijdrage