v.l.n.r. Theo BOS , KNOEST, Jeroen STAM

Wijk aan Zeeër Theo Bos en Heemskerker Jeroen Stam , vrienden voor het leven, kennen elkaar vanuit de kroeg en de muziek. Met hun achternamen Bos en Stam en met een knipoog naar hun leeftijd, vormen zij nu Duo De Knoest.
Op zondag 8 april heten zij iedereen welkom die samen met hen een virtuele muzikale reis wil maken langs hun favoriete liederen, hun mooiste verhalen en door hun geliefde Ierland. Vertrek- en aankomstpunt is het Badgastenkerkje

Plaats reserveren voor duo de Knoest 8 april

De twee markante IJmonders Bos en Stam zijn allebei muzikant, docent en verteller van verhalen. Zij speelden jarenlang Irish Folkmusic met groep Haddock samen met André Uitgeest, Marleen Plooij en Peter Janssen. De mannen traden op in Amerika, deden Frankrijk, Denemarken, België en Duitsland aan en meermalen Ierland. Theo Bos heeft nog een tijd lang deel uitgemaakt van opvolger Dockside en Jeroen Stam was onderdeel van Bangers @ Mash.

contact

Programma zondag 8 april

11:15: (optioneel) korte wandeling in de duinen achter het kerkje.
11: 45 inloop
12:00 Duo de Knoest
12:45 Koffie, thee en ontmoeting
13:15 Duo de Knoest

 

Toegang: vrijwillige bijdrage
PayPal, de veilige en complete manier van online betalen.