Op 4 februari waren zanger/ presentator/ socioloog/ kroeguitbater/ schrijver/ spreker Henk Westbroek en schrijver/zanger/journalist/ wielrenner Martin Groenewold te gast in het Badgastenkerkje.

Zij werden aangekondigd op rijm door Charles Duijff. Ab Winkel interviewde Martin over de totstandkoming van de biografie HENK.  Er werden passages voorgelezen uit de biografie HENK, Henk beantwoordde vragen en vertelde verhalen over belevenissen in zijn leven. Klaas van Amersfoort Wijk aan Zees makelaar in ruste las een gedeelte uit het boek over het lied Een eigen huis (alles kan een mens gelukkig maken) Robin de Ruiter en Jan-paul van der Meij speelden het lied ‘Waar in ik woon’ van en met Martin Groenewold.

https://www.facebook.com/roetzmagazine/videos/1875880579119924

v.l.n.r. Robin de Ruiter en Jan-Paul van der Meij, Henk Westbroek, Martin Groenewold

Kaaskenner  Henk Westbroek en de aanwezigen bij de boekpresentatie genieten van een kaasproeverij aangeboden door kaasspecialist Bourgondisch lifestyle 

Zondagmiddag 4 februari 2018 bezochten zanger en songwriter Henk Westbroek  en de schrijver van zijn recent verschenen biografie Martin Groenewold het Badgastenkerkje in Wijk aan Zee. De bijeenkomst vond plaats in de intieme studioruimte van zanger en multi-instrumentalist Jan-Paul van der Meij.
Het gezelschap hing onmiddellijk aan de lippen van Westbroek, die zeer smakelijk kan vertellen over vele anekdotes en gebeurtenissen die hij meemaakte.  Ik leerde Henk vanmiddag kennen als een empathische persoonlijkheid met het hart op de tong. Hij besteedt oprecht aandacht aan de vragen die je hem stelt en weet snel en compact een antwoord te formuleren. Hij heeft eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Henk vertelde de aanwezigen ondermeer over zijn ervaringen met partijgenoten tijdens zijn politieke carrière bij de Utrechtse Politieke Partij Leefbaar Utrecht. Maar het zou te ver voeren al deze smakelijke verhalen in dit artikel te beschrijven. Ik beveel de biografie over Henk Westbroek van harte bij u aan. Het levensverhaal van Henk, gedetailleerd beschreven door Martin Groenewold, eindredacteur bij Dagblad van het Noorden. ( verder lezen..