Tentoonstelling en verkoop foto’s van Saskia Dommisse en Ronald van Tunen

Zondag 11 februari
Opening met akoestische muziek speciaal voor de expo gemaakt 11:30- 11:45
11:45 Tentoonstelling geopend

Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee

Troostend Licht

In een donkere periode zochten Ronald van Tunen (Heemskerk) en Saskia Dommisse ( Wijk aan Zee) naar licht. Zonder dit van elkaar te weten maakten allebei bijna elke dag een foto van licht en deelden die op social media met hun vrienden. Wederzijdse vriend Ab Winkel merkte op dat hun foto’s hetzelfde thema hebben: troostend licht. Het idee voor een expositie was geboren. Een selectie van de foto’s is op zondag 11 februari in het badgastenkerkje te zien en meteen ook te koop. De foto’s geven mysterieuze, magische impressies van zonlicht, maanlicht en kunstlicht in de winterse IJmond. De expo wordt live geopend met speciaal voor vandaag gemaakte muziek.

Ronald:
“De wereld is mooi als je het kan zien. Dat is mij gelukt, tussen alle moeilijke dingen door. Geniet van het troostende licht, ook al is het soms (letterlijk) bijna niet te zien. Achter de donkerste wolken schijnt steeds de zon!”

Saskia:
“Om me heen kijken met aandacht bracht me rust. De schoonheid van de natuur, een ander perspectief, het felle licht en ook het donker. In het licht kijken verblindt je, terwijl je in het donker dingen ziet die het daglicht niet laat zien. Het kleine en het grote en alles ertussenin. Wetende dat alles met elkaar verbonden is. Vertrouwen in een nieuw begin.”

Toegevoegd 16-2:

Lied Troostend Licht door WaZ3 gemaakt voor deze tentoonstelling