Heeft Noord Holland iets speciaals met jong verscheiden Amerikaanse singer-songwriters die Tim heten? Eerder bracht Henk Tijbosch de cd A Tribute to Tim Hardin uit met diverse muzikanten uit de IJmond. En deze week releast operazanger Rob Wanders uit Amsterdam de cd Rob Wanders sings Tim Buckley die, net als het Tijbosch project (goeddeels) is opgenomen bij studio JP

Muzikanten op de cd zijn: Wiebe Pier Cnossen, Henk van der Schalk, Jan-Paul van der Meij en Wout Folmer

Lee Underwood

Rob Wanders’ cd kwam ter ore bij Lee Underwood die solo gitaar speelt op bijna alle opnames van TIm Buckley en ook live bij de meeste optredens meespeelde. Lee die naast gitarist ook dichter, schrijver en popjournalist is beschrijft de cd Rob Wanders sings TIm Buckley enorm complimenteus. Een prachtige aanbeveling om Wanders sings Buckley aan te schaffen:

Wonderful, Rob. You have done a beautiful job rendering some of Tim’s most intimate, lyrical songs. Your full, resonate voice brings your deep feelings to Tim’s music, and the musicians you have assembled do a marvelously sensitive job with the instrumental arrangements. Greatly appreciate your sending me Rob Wanders Sings Tim Buckley. Thank you and bravo!

https://nl.napster.com/artist/rob-wanders/album/rob-wanders-sings-tim-buckley