Marcel de Groot

Afgelopen week verscheen de nieuwe cd van Marcel de Groot  Het album met de titel:  #HELD  bevat 10 liedjes geschreven door Marcel zelf, Stef Bos  en Beatrice van der PoelEen van de liedjes op de cd Heel mooi litteken is een tekst van Jan-Paul van der Meij    op muziek gezet door Wouter Planteijdt.

Jarenlang ondersteunde Marcel met zijn gitaar andere artiesten. Hij was als het ware de held achter de held. Nu toert hij door het land samen met gitarist/zanger Cor Mutsers Tot februari 2018 trekt hij langs talloze theaters in het hele land. http://marceldegroot.info/?page_id=76

Een heel mooi litteken

songtekst

Je was me d’r een
Hoe je me jou liet versieren
Nog mooier dan je al was

En je was me d’r een
Hoe je me op je liet vallen
Zo hard en zo diep en zo zacht

Je was me d’r een
Dat je me alles liet voelen
De liefde de lust en de pijn

Je was me d;r een
Hoe dichtbij ik mocht komen
En hoe ver weg jij kon zijn

Maar ’t is een heel mooi litteken
Een beetje artistiek
Mentaal en ook fysiek
Een heel mooi liitteken
Je ziet het
Je ziet het bijna niet

We hoorden de mu ziek
We bewogen op het ritme
We dansten op en neer
Als papier in de wind
De zee met de getijden
Alsmaar heen en weer

We dreven op een golf
En rolden in de branding
Die smeet ons op het strand

We waren gehecht
We waren verbonden
Nu zijn we uit verband

Maar ’t is een heel mooi litteken
Een beetje artistiek
Mentaal en ook fysiek
Een heel mooi liitteken
Je ziet het
Je ziet het bijna niet