Samen met vrienden maakt JP mogelijk dat in het voormalige Badgastenkerkje in Wijk aan Zee vrij toegankelijke akoestische concerten, voorstellingen, exposities, meditaties, lezingen, boekpresentaties en muziekprojecten plaatsvinden.

De evenementen kunnen gebeuren vanuit vrijwilligheid en graagte. Of het nu gaat om het geven van een optreden, het geven van applaus of het faciliteren van de locatie.

Ja, ik verlicht de activiteiten in het Badgastenkerkje met een financiële bijdrage:


Of:
NL36 RABO 0388002123 t.n.v. J.P.J. van der Meij

Hartelijk dank voor je bijdrage en hopelijk tot ziens in het Badgastenkerkje!


Kinderen spelen en gaan daar helemaal in op. Ze zijn er door gefascineerd.  En er is helemaal niets serieus aan wiskundigen. Het interesseert ze geen bal of hetgeen zij doen enige praktische toepassing heeft. Zij werken aan interessante puzzels en elegante en prachtige oplossingen voor deze puzzels. 
Muzikanten maken interessante opeenvolgingen van noten op muziekinstrumenten. Wat vindt een groep mensen fijn om te doen  wanneer zij niets hoeven te doen?  Je zou zeggen dat mensen graag samenkomen om iets ritmisch te doen. Dansen, zingen, spelen. Zelfs in het schudden van dobbelstenen bij dobbelen zit een mooi ritme. Of het delen van kaarten bij poker. Of breien. Of ademen.
 Er zijn zoveel manieren waarop we graag ritme willen ervaren. Ons hele bestaan is ritme. Wakker worden, slapen, eten, opweggaan. En waar gaat het allemaal over? Betekent het echt iets? Gaat het ergens heen? In essentie is leven: spelen.