Samen met vrienden maakt JP mogelijk dat in het voormalige Badgastenkerkje in Wijk aan Zee vrij toegankelijke akoestische concerten, voorstellingen, exposities, meditaties, lezingen, boekpresentaties en muziekprojecten plaatsvinden.

De evenementjes kunnen gebeuren vanuit graagte en vrijgevigheid. De bezoeker/deelnemer geeft aanwezigheid, belangstelling en een optionele financiële bijdrage. De artiest geeft optreden, ziel, zaligheid. Het Badgastenkerkje geeft ruimte, warmte, koffie, organisatie.


Diep van binnen is de menselijke natuur altruïstisch; het voelt heerlijk om edelmoedigheid te laten zijn wat het is: aanstekelijk. Als je dingen alleen doet omdat je ze moet doen, als je ze alleen doet om in leven te blijven dan is het leven een droevige aangelegenheid.

Beeld ‘Beschaving’, denkbeeldentuin Wijk aan Zee
"In duty there is no love. The structure of duty in which we are all caught eventually destroys us. So long as you are compelled to do something because it is your duty you don’t love what you are doing. When there is love, there is no duty and no responsibility." J.K.

In plaats van te bedenken hoe je liefde kunt krijgen, begin het te geven. Als je geeft, krijg je. Een andere manier bestaat er niet. Waar je ook wilt leven, je zult het zelf moeten creëren. Begin met geven.


Of:

NL36 RABO 0388002123

t.n.v. J.P.J. van der Meij

Hartelijk dank voor je bijdrage en graag tot ziens in het Badgastenkerkje!

Hits: 263