Laatbloeier, liefhebber, microfilantroop ‘villaintroop’.  Beheerder van het badgastenkerkje en de  opname studio 

Trad solo op en speelde in diverse bands waaronder Double Use, The Bintangs, De Gorelev. Maakt tegenwoordig muziek en videoclips met buurtband de Impulsivo’s  en samen met Ab Winkel  en Saskia Dommisse. Eind 2016 maakten zij de door Roetz uitgegeven cd Zachte Realiteit  In 2019 verscheen de cd Onbewaakt moment.

Hitparade noteringen met liedjes zoals: Mooie Rijke Vrouw, Help Miranda,  SylviaBlauwe Transistorradio. Schreef samen met Bob Fosko een rij vrolijke aktie- en verkiezingsliedjes zoals deze: https://vimeo.com/99042944

En schreef, speelde en produceerde pastiche-songs met de Engelse muziek-komiek Stevie Riks:
The Silent One (nummer dat George Harrison nooit schreef)
Play that song  (nummer dat David Bowie never-nooit- schreef)
Wild Flower Child (nummer dat Paul Mc Cartney niet schreef)
Young Love  
(Nummer dat The Bee Gees ammenooitniet schreven)

Samen met vrienden maakt JP mogelijk dat in de studio/kerk concertjes, meditaties, lezingen, exposities, boekpresentaties plaatsvinden.

Vanuit het kerkje en de studio begeleidt hij muziekprojecten met lokale muzikanten zonder een beoordeling prof /amateur te maken:

Hildegard von Bingen zingen

Loeking voor Kloes

‘Niemand houdt het toeval tegen’ Wijk aan Zeeërs zingen ‘Hamelen’

Op dit moment maakt hij in de studio opnames met diverse muzikante om een nieuwe uitvoering te geven aan liedjes van de klassieke tv musical Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen?

Het klimaat waar dit in kan gedijen uit zich in geven en graagte. Van artiesten, deelnemers, organiserende/faciliterende vrijwilligers en in  afwezigheid van alcohol en geluidsversterking.

Meer over het Badgastenkerkje

Hits: 655