Muzikant, producer, eigenaar van het badgastenkerkje en de  opname studio 

Trad solo op en speelde in diverse bands waaronder Double Use, The Bintangs, De Gorelev. Maakt tegenwoordig muziek en videoclips samen met Ab Winkel  en Saskia Dommisse. Eind 2016 maakten zij de door Roetz uitgegeven cd Zachte Realiteit  In 2019 verscheen de cd Onbewaakt moment.

Hitparade noteringen met liedjes zoals: Mooie Rijke Vrouw, Help Miranda,  SylviaBlauwe Transistorradio. Schreef samen met Bob Fosko een rij vrolijke aktie- en verkiezingsliedjes zoals deze: https://vimeo.com/99042944

En schreef, speelde en produceerde pastiche-songs met de Engelse muziek-komiek Stevie Riks:
The Silent One (nummer dat George Harrison nooit schreef)
Play that song  (nummer dat David Bowie never-nooit-niet schreef)
Wild Flower Child en Rocking Chair (nummers die The Beatles nooit schreven)
Young Love  
(Nummer dat The Bee Gees nooit schreven)

In 2017 werd JP eigenaar van het voormalige kerkje in Wijk aan Zee. Samen met vrienden maakt hij mogelijk dat in de studio/kerk concerten, meditaties, lezingen, boekpresentaties plaatsvinden.

Vanuit het kerkje en de studio begeleidt hij muziekprojecten met lokale muzikanten zonder onderscheid prof /amateur /werk/plezier te maken. Het actueel lopende project is: Looking for Kloes.

Het klimaat waar dit in kan gedijen uit zich in vrijwilligheid en graagte van bezoekers, deelnemers, artiesten, organiserende/faciliterende vrijwilligers en afwezigheid van horeca en geluidsversterking.

Meer over het Badgastenkerkje