WIJK AAN ZEE – Op zaterdag 3 oktober om 19:00 uur is er in het Badgastenkerkje een dri3mtime (dreamtime) healing: een 3D klankreis met instrumenten van diverse continenten die rondom de deelnemers en op een bewegende manier in klank worden gebracht door Erwin, Saskia, Ab en JP.

Inloop vanaf 18:30, matten aanwezig, ruime opstelling, er wordt geen entree geheven, vrijwillige bijdrage welkom.

Reserveren Dri3mtime healing 3 oktober

Erwin en Saskia hebben vroeger veel dreamtime healings gedaan in Beverwijk en op diverse locaties in Kennemerland, Ab en JP zijn muzikanten die ervaring hebben met o.a. sferische filmmuziek en klankschalen. Alle vier spelen zij meerdere instrumenten. De klanken komen tijdens het concert van meerdere kanten vandaar dat gesproken wordt van een 3D ervaring. Deelnemers van de dri3mtime healing liggen op een matras en houden voor een optimale beleving tijdens het concert meestal de ogen gesloten. Verrassend kan het zijn om na het concert te zien welke instrumenten je allemaal hebt gehoord.

Try out <–> try in

Vraag je je weleens af waarom in je leven dezelfde lastige patronen of ervaringen zich blijven herhalen, hoe zeer je ook je best doet?  Het universum maakt het mogelijk voor de mens om alles te ervaren wat hij wil ervaren, het oordeelt niet, het verwijt niet, geeft niet de schuld, het kent wel wetten.

Met het inzicht van de Aboriginal droomtijd kunnen we ontdekken dat alles wat er speelt in ons leven getriggerd kan zijn in dit leven en dat de basisoorzaak ligt in een eerder leven of in je genetische lijn. Ben je weleens op een nieuwe plek gekomen met nieuwe ontmoetingen en voelde het heel vertrouwd? Of vraag je je weleens af waarom je in je leven steeds weer dezelfde thema’s tegenkomt? Onbewust dragen we voorafgaande ‘herinneringen’ van onze ervaringen, gedragingen en relaties mee vanuit eerdere levens naar het huidige, zo is het inzicht.

Deze ‘voorherinneringen’ kunnen ook komen via de genetische lijn van je voorouders net zoals een genetische ziekte of aangeboren talent doorgegeven kan worden via de stamboom. De wetenschap laat tegenwoordig zien (wat de Aboriginals al duizend jaar weten) dat emotionele trauma (trauma kan zowel negatief als positief zijn) ook kan worden doorgegeven via epigenetica.

Zachte realiteit

In onze geïndustrialiseerde Westerse cultuur zijn we leuke, spannende, interessante, leerzame dingen vooral gaan zoeken buiten onszelf. Denk bijvoorbeeld aan video’s, games, sportverslagen, nieuwsberichten en reizen. Waar de Westerse mens zijn gedachten, gevoelens en dromen internaliseert brengt de Australische Aboriginal zijn gedachten, gevoelens en dromen veel meer naar buiten in zijn dans, zijn muziek en in zijn 1:1 verbinding met het landschap.

Bij een dri3mtime healing worden we net als bij Yoga en mediteren opmerkzaam voor de binnenwereld die net zo interessant, net zo oneindig groot, diep en wild is als de buitenwereld en het universum. De binnenwereld waar de ‘realiteit’van de buitenwereld uit voortkomt.