WIJK AAN ZEE – Op zondag 19 juli om 12 uur gaan we figuurlijk ‘de boot in ‘ tijdens de voorstelling met de Tekstboekanier in het Badgastenkerkje. Want de Tekstboekanier is als een muzikale tweemaster die de opvarenden meeneemt op reis door boerenland en  langs havenkant.

Inloop vanaf 11:30. Er wordt geen entree geheven. Vrijwillige bijdrage welkom voor de instandhouding van artiest en locatie.

Reserveren De Tekstboekanier 19 juli

Schipper Jeroen Stam vertelt en zingt over het boerenleven, oude ambachten en zeelieden terwijl stuurman Amor Doce (gitaar) het schip muzikaal op koers houdt.

Ierse ballades, drank- en strijdliederen worden afgewisseld met liederen uit de Nederlandse traditie, eigen nummers en werk van bijvoorbeeld Boudewijn de Groot en Cornelis Vreeswijk. De Tekstboekanier zal de vaart erin houden, rijk beladen met liederen over leven in vervlogen tijden en het heden.

Hits: 94