Duo De Knoest 8 april

v.l.n.r. Theo BOS , KNOEST, Jeroen STAM

Wijk aan Zeeër Theo Bos en Heemskerker Jeroen Stam , vrienden voor het leven, kennen elkaar vanuit de kroeg en de muziek. Met hun achternamen Bos en Stam en met een knipoog naar hun leeftijd, vormen zij nu Duo De Knoest.

Jarenlang maakten ze, samen met André Uitgeest, Marleen Plooij en Peter Janssen, furore met de groep Haddock.
Haddock, wereldberoemd in De IJmond, vulde menig podium in de omtrek met hun vertolking van the Irish Folkmusic. Maar ook bezochten zij tweemaal Amerika, deden zij Frankrijk, Denemarken, België en Duitsland aan en natuurlijk meermalen Ierland zelf.
De band heeft een kleine twintig jaar bestaan tot de leden als vrienden uit elkaar gingen.
Theo Bos heeft nog een tijd lang deel uitgemaakt van opvolger Dockside en Jeroen Stam was onderdeel van Bangers @ Mash.

Het knoestige tweetal heeft in al die Haddockjaren veel meegemaakt en daar zullen zij onder de naam Duo De Knoest over vertellen, in combinatie met informatie over Ierland, het land waar zij veel van houden. Je zou het optreden in de Badgastenkerk kunnen omschrijven als een vrijblijvende en muzikale reis door Ierland

contact

Programma zondag 8 april

11:15: (optioneel) korte wandeling in de duinen achter het kerkje.
11: 45 inloop
12:00 Duo de Knoest
12:45 Koffie, thee en ontmoeting
13:15 Duo de Knoest

 

Toegang: vrijwillige bijdrage
PayPal, de veilige en complete manier van online betalen.